Parijs bezoeken

Aanbieding

Tip: de beste prijs krijg je meestal als je lang van tevoren boekt.

Je citytrip nog niet geboekt? Bekijk zeker eens het aanbod van TUI

Aanbiedingen Hotels

Bij de zoektocht naar een passend hotel zal me steeds rekening houden met bepaalde criteria. In eerste instantie is de prijs doorslaggevend, maar ook de ligging, aantal sterren en de online recensies zullen zeker invloed hebben op de keuze. De prijs van een hotelkamer zal in de meeste gevallen in rechtstreeks verband staan met bovengenoemde factoren. Hotels met een goede reputatie kosten nu eenmaal meer. Gelukkig kan men dankzij een aanbieding genieten van een fikse korting. In dit artikel bekijken we hoe we dergelijke aanbiedingen kunnen vinden en – belangrijker – of het wel altijd even interessant is.

Geen tijd te verliezen? Bekijk meteen eens onderstaande aanbiedingen. Vertoeven in absolute voor een ‘klein prijsje’? Het kan perfect:

zoek meteen de deals

Wat is een aanbieding?

Bij dergelijke actie kan men een hotelkamer boeken aan een verminderde prijs. Denk dan aan een totaalprijs, maar dan met 20% korting. Ook 1 overnachting + 1 nacht gratis behoort tot de mogelijkheden (wat in feite een korting van 50% is). De aanbiedingen bestaan in vele vormen. Een gratis fles champagne bij een boeking is voor de romantici onder ons misschien een reden om toe te happen en te boeken. Soms is het noodzakelijk om een kamer te boeken binnen een bepaalde periode. Zo willen hotelketens tijdens de minder drukke maanden nog de nodige toeristen lokken. In bepaalde gevallen is enkel het moment van boeken belangrijk. Op dit moment geniet men van een prijsje, ongeacht het moment dat wordt gekozen om te vertoeven in het hotel.

Hoe vind ik deze acties?

Aanbiedingen zijn niet mogelijk te vinden. Op booking zal bijvoorbeeld duidelijk worden vermeld of we te maken hebben met een actieprijs. De normale prijs en de nieuwe actieprijs staan netjes vermeld. Ook zullen vaak de termen ‘last minute’, ‘actie’ en ‘korting’ wijzen op een aanbieding.

Kortingen en aanbiedingen

Helaas moet men opmerken dat aanbiedingen van hotels niet altijd even interessant zijn.  Er bestaan een hoop sites alwaar men zogenaamde voordelige hotels kan boeken. We raden je altijd aan om zelf even kritisch na te denken. Bepaal op voorhand hoeveel je wenst te besteden aan de overnachting en kijk wat je precies kunt krijgen voor die prijs. Recensies lezen van toeristen die reeds hebben verbleven in het hotel kunnen helpen bij het vormen van een zeker beeld omtrent de plek.

 

Bekijk hier alle aanbiedingen van hotels op een kaart van Parijs